Warning: stream_socket_client(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed in /srv/www/maglebergse01/wwwroot/wp-includes/class-http.php on line 895

Warning: stream_socket_client(): Failed to enable crypto in /srv/www/maglebergse01/wwwroot/wp-includes/class-http.php on line 895

Warning: stream_socket_client(): unable to connect to ssl://magleberg.se:443 (Unknown error) in /srv/www/maglebergse01/wwwroot/wp-includes/class-http.php on line 895
Vi på kliniken - Maglebergs Smådjurspraktik

Ring oss på 0416 - 104 88 eller se våra öppettider.

Pia Larsson

Pia Larsson

Chef för Maglebergs Smådjurspraktik. Leg. veterinär

Veterinärexamen i Uppsala 1988. Arbetade på Lundabygdens djursjukhus i tre år innan den egna praktiken startades. Sedan dess har detta varit arbetsplatsen. Pia har vidareutbildat sig inom hund- och kattandvård och är den av våra veterinärer som utför ultraljudsundersökningar. Fritiden tillbringar Pia helst hemma i trädgården bland rosorna, eller på yogamattan, om hon inte promenerar i skogen med hundarna eller sjunger gospel.

Emmy Melander

Emmy Melander

Leg. veterinär

Emmy blev färdig veterinär 2012 och har arbetat hos oss sedan 2019. Innan hon flyttade till Skåne arbetade hon i flera år som distriktsveterinär. Nu vill hon satsa helhjärtat på smådjuren och brinner lite extra för internmedicin och dermatologi. Parallellt med arbetet på mottagningen läser hon en master (master of companion animal clinical science) vid Köpenhamns universitet. Emmy är även officiell veterinär. Fritiden spenderar hon gärna ute i naturen tillsammans med sin egen hund Maggie.

Annette Anderson

Annette Anderson

Leg. veterinär

Specialist i hundens och kattens sjukdomar
Auktoriserad ögonveterinär

Mikael Palmfjord

Mikael Palmfjord

Leg. veterinär

Christel Nilsson

Christel Nilsson

Legitimerad Djursjukskötare

Christel har arbetat som sköterska hos oss sedan 2009 och är huvudansvarig för vår operationsavdelning. Hon är i grunden undersköterska, men har ett stort djurintresse och hade arbetat med både hästar och grisar innan hon började på Magleberg. Fritiden är fylld av den sysslor som hör till gården och familjen, även där mycket djur; dalmatineruppfödning samt dressyrhästar.

Malin Johansson

Malin Johansson

Legitimerad djursjukskötare/Foderansvarig

Har jobbat som sköterska på Magleberg sedan 2004. Foderansvarig på kliniken. Malin är en frisk fläkt. Glad och positiv och alltid nyfiken på nya saker. Har ett genuint djurintresse. Har tidigare arbetat i travstall. Ägnar mesta delen av livet med djur, då det finns både hästar, hundar, katter och kaniner hemma på gården. Fritiden går till familjen ,hästarna och Tomelilla ponnytravklubb.

Sandra Andersson

Sandra Andersson

Leg. Djursjukskötare

Har jobbat hos oss sedan 2019, trivs bäst på den lilla kliniken med nära djur och djurägare kontakt. Ansvarig för butiken, webbsidan och sociala medier. På fritiden umgås Sandra med familj och vänner, husdjuren och håller på med lerduveskytte.

Nathalie Thörner

Nathalie Thörner

Leg. Djursjukskötare

Mammaledig för tillfället

Vicky Thuvesson

Vicky Thuvesson

Djurvårdare

En glad och positiv tjej som efter många år i restaurangbranchen, sadlade om till djurvårdare på utökad nivå 2016.
Vicky älskar djur och brinner för deras välbefinnande. Hon tycker att hon har hamnat rätt när hon får vara en del av ett team som gör sitt bästa för att hjälpa djur att må bra.

Natalie Bergqvist

Natalie Bergqvist

Djurvårdare

Djurvårdare utökad nivå 2.

Nathalie Stridsberg

Nathalie Stridsberg

Djurvårdare

Djurvårdare på utökad nivå 2. Vikarierar för Nathalie Thörner.

Asta Maria Gudbergsdottir

Asta Maria Gudbergsdottir

Hundfrisör

Asta Maria har haft sitt eget hundtrim på Island sedan 2006 men har just flyttat till Sverige och börjat arbeta på Maglebergs djurklinik.
Hon har själv Pudel Papillon och Pomeranian, men har även ägt Saluki och Afghhan. Asta Maria har också hunduppfödning och är utställningsdomare, så fritiden handlar mest om hundar.

Marita Ryderwall

Marita Ryderwall

Djurvårdare

Alla hundars favoritsköterska. Hon kan få nästan vilken patient som helst att tycka om att gå till veterinären. SBK och IMMI-instruktör samt hundpsykolog. Fritiden ägnas åt hundar!