Ring oss på 0416 - 104 88 eller se våra öppettider.

Pia Larsson

Pia Larsson

Chef för Maglebergs Smådjurspraktik. Leg. veterinär

Veterinärexamen i Uppsala 1988. Arbetade på Lundabygdens djursjukhus i tre år innan den egna praktiken startades. Sedan dess har detta varit arbetsplatsen. Pia har vidareutbildat sig inom hund- och kattandvård och är den av våra veterinärer som utför ultraljudsundersökningar. Fritiden tillbringar Pia helst hemma i trädgården bland rosorna, eller på yogamattan, om hon inte promenerar i skogen med hundarna eller sjunger gospel.

Emmy Melander

Emmy Melander

Leg. veterinär

Emmy blev färdig veterinär 2012 och har arbetat hos oss sedan 2019. Innan hon flyttade till Skåne arbetade hon i flera år som distriktsveterinär. Nu vill hon satsa helhjärtat på smådjuren och brinner lite extra för internmedicin och dermatologi. Parallellt med arbetet på mottagningen läser hon en master (master of companion animal clinical science) vid Köpenhamns universitet. Fritiden spenderar hon gärna ute i naturen tillsammans med sin egen hund Maggie.

Annette Anderson

Annette Anderson

Leg. veterinär

Specialist i hundens och kattens sjukdomar
Auktoriserad ögonveterinär

Christel Nilsson

Christel Nilsson

Legitimerad Djursjukskötare

Christel har arbetat som sköterska hos oss sedan 2009 och är huvudansvarig för vår operationsavdelning. Hon är i grunden undersköterska, men har ett stort djurintresse och hade arbetat med både hästar och grisar innan hon började på Magleberg. Fritiden är fylld av den sysslor som hör till gården och familjen, även där mycket djur; dalmatineruppfödning samt dressyrhästar.

Malin Johansson

Malin Johansson

Legitimerad djursjukskötare

Har jobbat som sköterska på Magleberg sedan 2004. Foderansvarig på kliniken. Malin är en frisk fläkt. Glad och positiv och alltid nyfiken på nya saker. Har ett genuint djurintresse. Har tidigare arbetat i travstall. Ägnar mesta delen av livet med djur, då det finns både hästar, hundar och katter hemma på gården. Fritiden går till familjen ,hästarna och Tomelilla ponnytravklubb.

Sandra Andersson

Sandra Andersson

Leg. Djursjukskötare

Har jobbat hos oss sedan 2019, trivs bäst på den lilla kliniken med nära djur och djurägare kontakt. Ansvarig för butiken, och sociala medier. På fritiden umgås Sandra med familj, vänner och husdjuren.

Emma Råk

Emma Råk

Djurvårdare nivå 2

Djurvårdare utökad nivå 2.
Vår telefonist.

Marita Ryderwall

Marita Ryderwall

Djurvårdare

Alla hundars favoritsköterska. Hon kan få nästan vilken patient som helst att tycka om att gå till veterinären. SBK och IMMI-instruktör samt hundpsykolog. Fritiden ägnas åt hundar!

Asta Maria Gudbergsdottir

Asta Maria Gudbergsdottir

Hundfrisör

Asta Maria har haft sitt eget hundtrim på Island sedan 2006 men har just flyttat till Sverige och börjat arbeta på Maglebergs djurklinik.
Hon har själv Pudel Papillon och Pomeranian, men har även ägt Saluki och Afghhan. Asta Maria har också hunduppfödning och är utställningsdomare, så fritiden handlar mest om hundar.