Ring oss på 0416 - 104 88 eller se våra öppettider.

Pia Larsson

Pia Larsson

Chef för Maglebergs Smådjurspraktik. Leg. veterinär

Veterinärexamen i Uppsala 1988. Arbetade på Lundabygdens djursjukhus i tre år innan den egna praktiken startades. sedan dess har detta varit arbetsplatsen. Pia har vidareutbildat sig inom hund och katt tandvård och är den av våra veterinärer som utför ultraljudsundersökningar. Fritiden tillbringar Pia helst hemma i trädgården bland rosorna, eller på yogamattan, om hon inte promenerar i skogen med hundarna eller sjunger gospel.

Ann Michanek

Ann Michanek

Leg. veterinär

Specialist i hundens och kattens sjukdomar. Konsulterande kirurg och klinikveterinär. Driver Animal farm tillsammans med maken Per. Fritiden ägnas åt att träna och tävla galopphästar. Fritiden ägnas även den stora veterinärfamiljen, barn och barnbarn.

Marike Gunnarsson

Marike Gunnarsson

Leg. veterinär

Efter några år med kossor på Skånesemin, är Marike tillbaka till oss på kliniken. Hon brinner för hundar och katter och håller på att utbilda sig till kirurg.
På fritiden har hon fullt upp med sin familj, hund och katter.

Christel Nilsson

Christel Nilsson

Legitimerad djurskötare

Christel har arbetat som sköterska hos oss sedan 2009 och är huvudansvarig för vår operationsavdelning. Hon är i grunden undersköterska, men har ett stort djurintresse och hade arbetat med både hästar och grisar innan hon började på Magleberg. Fritiden är fylld av den sysslor som hör till gården och familjen, även där mycket djur; köttdjur, dalmatineruppfödning samt dressyrhästar.

Malin Johansson

Malin Johansson

Legitimerad djurskötare/Foder ansvarig

Har jobbat som sköterska på Magleberg sedan 2004. Foderansvarig på kliniken. Malin är en frisk fläkt. Glad och positiv och alltid nyfiken på nya saker. Har ett genuint djurintresse. Har tidigare arbetat i travstall. Ägnar mesta delen av livet med djur, då det finns både hästar, hundar, katter och kaniner hemma på gården. Fritiden går till familjen ,hästarna och Tomelilla ponnytravklubb.

Erica Kungberg

Erica Kungberg

Legitimerad Djurskötare

Erica tog djursjukskötarexamen 2009 på SLU i Skara. Hon har arbetat med smådjur på mindre kliniker och större djursjukhus, runtom i landet. Från Juli 2017 är hon anställd hos oss. Erica har ett brett intresse för smådjurssjukvård. Hos oss har hon huvudansvar för vårt laboratorium.
Fritiden spenderar Erica helst hemma med familjen, hästar hund och katter.

Marita Ryderwall

Marita Ryderwall

Djurvårdare

Alla hundars favoritsköterska. Hon kan få nästan vilken patient som helst att tycka om att gå till veterinären. SBK och IMMI-instruktör samt hundpsykolog. Fritiden ägnas åt hundar!

Vicky Thuvesson

Vicky Thuvesson

Djurvårdare

En glad och positiv tjej som efter många år i restaurangbranchen, sadlade om till djurvårdare på utökad nivå 2016.
Vicky älskar djur och brinner för deras välbefinnande. Hon tycker att hon har hamnat rätt när hon får vara en del av ett team som gör sitt bästa för att hjälpa djur att må bra.

Asta Maria Gudbergsdottir

Asta Maria Gudbergsdottir

Hundfrisör

Asta Maria har haft sitt eget hundtrim på Island sedan 2006
men har just flyttat till Sverige och börjat arbeta på Maglebergs djurklinik.
Hon har själv Pudel Papillon och Pomeranian, men har även ägt Saluki och Afghhan. Asta Maria har också hunduppfödning och är utställningsdommare, så fritiden handlar mest om hundar.