Ring oss på 0416 - 104 88 eller se våra öppettider.

bild

Butiken

Välkommen in i vår butik!

Vår ambition är att du som djurägare ska kunna hitta det mesta av det bästa i vår butik. Du ska inte behöva söka runt efter bra foder, bra pälsvårdsprodukter och vårdmedel, bra djurartiklar och säkra och stimulerande leksaker , utan du ska kunna hitta allt du och ditt djur behöver hos oss.

Vi har handplockat det vi tycker är riktigt bra för både hundar och katter.

Några exempel på vad du kan hitta i vår butik är;

Specifics foder

Kvalitetsfoder som bara säljs av veterinärer.

Det finns ett rabattsystem där du får 50% rabatt på 5.e köpet på alla specifics foder samt ett system med uppfödarrabatt.

Vi lämnar dessutom 10% rabatt till alla som är medlemmar i Svenska brukshundsklubben, så det blir riktigt prisvärt att handla foder hos oss!

Royal Canin

Vi har en hel del av Royals veterinärdieter i lager och tar hem fler på beställning, som ett komplement till Specific

Vårdmedel

Behöver du ett specialschampo eller ett bra öronrens? Olika typer av tillskott och produkter för oroliga magar? Det mesta i den vägen finns i vår tillbehörshylla.

Hundgodis

Vad är bra för din hund att tugga på? Vad är ett bra hundgodis? Vi har ett sortiment av nyttiga godbitar av god kvalitet.

Hurtta

En serie riktigt bra koppel, halsband, selar och täcken till din hund. Hållbara och praktiska produkter i snygga färger, med reflex. Kom in och prova!

Hunter

Tyska kvalitetshalsband, koppel och selar. Superfina bäddar. För dig som önskar det där lilla extra till din hund. En investering som kan hålla ett helt hundliv!

Non-Stop

Hos oss hittar du täcken från Non-stop i mycket hög kvalitet. Vi har täcken för alla väder och storlekar.

Dog Copenhagen

Komfortabla och hållbara hundprodukter med en funktionell och attraktiv design gjorda för de dagliga urbana och off-road äventyren med din hund.

Och mycket mer!